Lucht water warmtepomp

lucht lucht warmtepomp
  • Een lucht water warmtepomp gebruikt temperatuur van een bron om uw woning te verwarmen én te voorzien van warm water.
  • Veel gebruikt in hybride oplossingen waarbij elektrisch of met een CV-ketel wordt bijverwarmd.

VERWARMEN VAN UW WONING

In het buitendeel van een lucht water warmtepomp systeem bevindt zich een warmtepomp die de warmte uit de omgevingslucht haalt door middel van een koudemiddel. Het binnendeel gebruikt deze temperatuur om water te verwarmen. Het warme water wordt overgebracht naar de vloerverwarming, radiatoren of waterleiding.

ISOLATIE EN VERWARMING

Omdat een warmtepomp met lage temperaturen werkt is het belangrijk dat uw woning goed is geïsoleerd. Voor een hoog rendement moet u gebruik maken van lage temperatuur-verwarming zoals wand- of vloerverwarming.

lucht water warmtepomp

Een lucht water warmtepomp in als alternatief voor uw CV

Voor- en nadelen

Voordelen lucht-Water warmtepomp

  • EENVOUDIGE INSTALLATIE - Tenzij uw woning geen lage temperatuurverwarming heeft is de installatie eenvoudig. Hierdoor geniet u ook van lage kosten. Meestal is de installatie in één dag geregeld.
  • MILIEUVRIENDELIJK - Een warmtepomp gebruikt geen fossiele brandstoffen en stoot geen CO2 uit.Tip: Maak uw woning volledig energie-neutraal door in combinatie met zonnepanelen.
  • ENERGIEZUINIG - Een lucht-water systeem gebruikt minder hoge temperaturen dan andere verwarmingsketels voor hetzelfde warme gevoel.

NAdelen lucht-water warmtepomp

  • LAAG RENDEMENT BIJ KOUD WEER - Bij temperaturen onder de 3°C ligt het rendement van een lucht-water warmtepomp veel lager dan bij andere systemen. Kies daarom voor voldoende capaciteit zodat u ook tijdens de wintermaanden kan genieten van aangename temperatuur.

    Of kies voor een hybride warmtepomp.

Onze spelregels

Wij staan niet alleen voor vakwerk maar ook een goede, persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij houden ons daarom aan geldende wet- en regelgeving en werken volgens de norm. Hierdoor bent u verzekerd van goede service en kwaliteit.

OHSAS 18001: Veiligheid

Een vrijwillige, internationaal toegepaste Britse norm voor de beoordeling van Arbo-managementsystemen. BS OHSAS 18001 word toegewezen aan organisaties die veiligheidsrisico’s minimaliseren. Compatibel met ISO 9001 & ISO 14001.

ISO 14001: Milieu

Een vrijwillige norm voor milieubeheersystemen, uitgegeven door ISO, de International Organization for Standardization. ISO 14001 wordt toegewezen aan organisaties die op systematische wijze milieuprestaties verbeteren.

ISO 9001: Kwaliteit

Een vrijwillige norm voor milieubeheersystemen, uitgegeven door ISO, de International Organization for Standardization. ISO 9001 wordt toegewezen aan organisaties die voldoen aan de behoeften van de klant en de kwaliteit van hun services en dienstverlening continue verbeteren.

F-GASSEN: Duurzaamheid

De f-gassen certificering is bestemd voor ondernemingen die zich bezig houden met één of meer van werkzaamheden voor opdrachtgevers als daarin f-gassen zijn toegepast.

Periodiek toezicht

Onze interne processen en systemen zijn gecontroleerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland. Deskundigen hebben vastgesteld dat onze organisatie voldoet aan alle noodzakelijke vereisten. Onze management-, kwaliteit- en milieusystemen zijn onderworpen aan periodiek toezicht.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp?

Summary
Een lucht water warmtepomp in 2019: Wat u MOET weten
Article Name
Een lucht water warmtepomp in 2019: Wat u MOET weten
Description
Een lucht water warmtepomp verduurzaamt uw huis, verwarmd uw water en bespaart geld. Lees over de voordelen van een warmtepomp. Service Controls BV is gecertificeerd bedrijf: ✅ISO 9001 ✅ISO 14001 ✅OHSAS 18001 ✅F-Gassen
Author
Publisher Name
Service Controls BV
Publisher Logo