Koeltechniek

Koeltechniek

Koeltechniek is een verzameling technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en materialen af te koelen en koel te houden; door er warmte aan te onttrekken en deze op een andere plaats weer af te geven.

Koelinstallaties

Onze koelinstallaties zijn maatwerk oplossingen; zorgvuldig ontworpen voor uw specifieke situatie. Ieder product of voorwerp heeft zijn eigen eisen om optimaal gekoeld te worden. Deze voorwaarden nemen wij mee bij het ontwerpen van uw installatie. Op deze manier realiseren we voor u een duurzaam en optimaal rendement.

Vriesinstallaties

Onze vriesinstallaties worden speciaal voor u ontworpen. In overleg zoeken onze adviseurs naar een optimale oplossing. Niet alleen voor uw producten maar ook op basis van uw processen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw producten de hoogst mogelijke kwaliteit behouden. Wij realiseren betrouwbare en duurzame oplossingen.

Klimaatkamers

Zoals al onze oplossingen worden ook klimaatkamers op maat gemaakt op basis van uw wensen.
In het kader van kwaliteit en veiligheid is het vaak noodzakelijk producten te testen onder specifieke omstandigheden, zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Onze adviseurs gaan met u op zoek naar een optimale en gebruiksvriendelijke oplossing.

Reparaties en controles

Heeft u één of meerdere koelinstallaties en wordt u geconfronteerd met een kostbare reparatie? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Ook de wettelijk verplichte EPBD en F-Gassen controles kunnen wij verzorgen.

Koeltechniek storing melden

Onze 24-uurs storingsdienst is ook buiten kantoortijden en in het weekend beschikbaar voor noodgevallen. Alleen geldig i.c.m. een onderhoudscontract.

Onderhoud koeltechniek

Met een onderhoudscontract verzorgen wij alle wettelijk verplichte controles. Daarnaast voeren we regelmatig onderhoud uit aan al uw koeltechniek.

Onderhoudscontracten

Met een onderhoudscontract nemen wij alle controles en het volledige onderhoud voor u uit handen.
U kunt op onze professionals vertrouwen om u volledig te ontzorgen op het gebied van uw koeltechniek. Zo kunt u zich met andere zaken bezighouden.

Onderhoud koeltechniek

Service & onderhoud

Basis

  • Wettelijk verplichte controle
  • Jaarlijks onderhoud
  • Reiniging- en desinfectie
  • Arbeidsloon inbegrepen (bij onderhoud)
  • Korting op materiaal

Service & onderhoud

Plus +

  • Wettelijk verplichte controle
  • Jaarlijks onderhoud
  • Reiniging- en desinfectie
  • Arbeidsloon inbegrepen (bij onderhoud)
  • Korting op materiaal

Wij werken gecertificeerd

Kwaliteit, duurzaamheid en goede persoonlijke service zijn onderwerpen die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Het is om deze reden dat wij onze managementsystemen, interne processen en milieuvriendelijkheid laten auditen door Tüv Rheinland, een gerenommeerde certificeringsinstantie. Op deze manier werken wij continue aan een verbetering van onze dienstverlening en een verlaging van onze druk op het milieu.

OHSAS 18001

BS OHSAS 18001 Ons welzijnsmanagement systeem is gecontroleerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland. Deskundigen hebben vastgesteld dat…

ISO 14001

ISO 14001 Ons milieubeheersysteem is gecontroleerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland. Deskundigen hebben vastgesteld dat onze organisatie voldoet…

ISO 9001

ISO 9001 Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecontroleerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland. Deskundigen hebben vastgesteld dat onze organisatie…

F-Gassen

F-Gassen De f-gassen certificering is bestemd voor ondernemingen die zich bezig houden met één of meer…