Certificering

Wij werken gecertificeerd

ISO 9001

Kwaliteit

Een vrijwillige norm voor milieubeheersystemen, uitgegeven door ISO, de International Organization for Standardization. ISO 9001 wordt toegewezen aan organisaties die voldoen aan de behoeften van de klant en de kwaliteit van hun services en dienstverlening continue verbeteren.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecontroleerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland. Deskundigen hebben vastgesteld dat onze organisatie voldoet aan alle noodzakelijke vereisten. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is onderworpen aan periodiek toezicht.

ISO 14001

Milieu

Een vrijwillige norm voor milieubeheersystemen, uitgegeven door ISO, de International Organization for Standardization. ISO 14001 wordt toegewezen aan organisaties die op systematische wijze milieuprestaties verbeteren.

Ons milieubeheersysteem is gecontroleerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland. Deskundigen hebben vastgesteld dat onze organisatie voldoet aan alle noodzakelijke vereisten. Ons milieubeheersysteem is onderworpen aan periodiek toezicht.

OHSAS 18001

Veiligheid

Een vrijwillige, internationaal toegepaste Britse norm voor de beoordeling van Arbo-managementsystemen. BS OHSAS 18001 word toegewezen aan organisaties die veiligheidsrisico’s minimaliseren. Compatibel met ISO 9001 & ISO 14001.

Ons welzijnsmanagement systeem is gecontroleerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland. Deskundigen hebben vastgesteld dat onze organisatie voldoet aan alle noodzakelijke vereisten. Ons Arbo-managementsysteem is onderworpen aan periodiek toezicht.

certificaat F-Gassen voor ondernemingen Service Controls

F-GASSEN

Duurzaamheid

De f-gassen certificering is bestemd voor ondernemingen die zich bezig houden met één of meer van de volgende werkzaamheden voor opdrachtgevers (derden):

Installatie, onderhoud of service, reparatie en buitendienststelling van stationaire koelapparatuur en koelinstallaties, stationaire klimaatregelingsapparatuur en stationaire warmtepompen of stationaire brandbeveiligingsapparatuur, waarin f-gassen zijn toegepast.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?