Airco Apeldoorn

Airco Apeldoorn. Airconditioning draait inmiddels om meer dan alleen het koelen van een ruimte. Onze airco installaties zijn namelijk ontworpen met uw wooncomfort in gedachten. Het airco systeem wordt ontworpen op basis van uw specifieke situatie. Zo kunt u het hele jaar genieten van een behaaglijk klimaat in uw woning óf bedrijfspand in Apeldoorn.

Service Controls BV

Wij zijn gevestigd in Loenen op de Veluwe. We zijn gespecialiseerd in koel- en klimaattechniek. Door onze doortastende en klantvriendelijke aanpak hebben wij een tevreden klantenbestand opgebouwd in Apeldoorn.

 

Wij werken onder andere voor Voskamp Apeldoorn; Poedercoating Apeldoorn en restaurant Kokkie. Met behulp van onze jarenlange ervaring met klimaat- en koeltechniek streven wij naar optimale en duurzame oplossingen.

Wij realiseren airco en koeltechnische oplossingen voor grote en kleine projecten; van particulier tot professioneel.

Duurzame airco Apeldoorn

Door middel van onze focus op leef comfort én duurzaamheid zorgen onze airco systemen niet alleen voor verkoeling. Onze airco’s zorgen voor een behaaglijk gevoel en voldoende frisse lucht.

 

Een behaaglijk gevoel wordt bereikt door de juiste verhouding tussen luchtvochtigheid; frisse lucht en temperatuur. Een hoge mate van comfort zal het woongenot in uw woning verbeteren; of de productiviteit binnen uw kantoor.

Goed onderhoud is belangrijk.

Niet alleen om een goede werking van uw airco te garanderen maar ook voor het milieu.

Airco onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk. Niet alleen om een goede werking van uw airco te garanderen maar ook voor het milieu. Deskundig en regelmatig onderhoud voorkomt dat schadelijke koudemiddelen ontsnappen uit uw installatie.

 

Iedere airco dient regelmatig onderhouden te worden. Periodieke inspecties moeten voldoen aan de wet. Wanneer en hoe vaak een installatie onderhouden en geïnspecteerd moet worden hangt af van verschillende zaken. Bijvoorbeeld: het type koudemiddel; de koudemiddel-inhoud en de wijze van gebruik.

 

In de praktijk betekent dit dat er meerdere onderhoudsbeurten en inspecties per jaar nodig zijn.

Airco alternatieven

Naast koel- en klimaat techniek behoren ook warmtepompen tot ons portfolio. Met behulp van een warmtepomp kunt u niet alleen koelen maar ook verwarmen.

 

Een warmtepomp kan hierbij gebruik maken van een warmtebron om energiezuinig te verwarmen. Met behulp van warmtepomp kunt u ook uw woning of bedrijfspand koelen. Een warmtepomp is milieuvriendelijk zorgt voor een verlaging van uw energie kosten. Afhankelijk van uw situatie ontwerpen onze adviseurs een systeem. Zodoende streven we naar een optimale en rendabele oplossing.

Merken airconditioners

Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van airco’s. Daarom hebben wij ruime ervaring met diverse merken. Indien gewenst kunnen wij zodoende het merk van uw voorkeur gebruiken.

 

Wij werken onder andere met de volgende merken:

airco apeldoorn daikin service controls

Daikin

Daikin heeft meer dan 95 jaar ervaring binnen de koeltechniek. Het bedrijf is continu bezig de kwaliteit van haar producten te optimaliseren. Daarmee streven ze naar verbeteringen binnen de klimaat techniek. Daarnaast is Daikin bewust bezig met de optimalisatie van het productie proces. Hierdoor verbruiken ze weinig energie en produceren ze weinig afval; wat goed is voor het milieu.

airco apeldoorn toshiba service controls

Toshiba

Het bedrijf achter Toshiba is al sinds 1873 bezig met het ontwikkelen van technische innovaties. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldberoemde en onmisbare speler. Toshiba staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Voordelen van onze service

  • Jarenlange ervaring met koel- en klimaat techniek;
  • Advies op maat;
  • Professioneel onderhoud en reparatie;
  • Aantrekkelijke prijzen;
  • Snelle service.

Vrijblijvende offerte

Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of vraag een adviesgesprek aan met een adviseurs. Onze adviseurs kunnen vaak dezelfde week nog bij u langskomen. Samen zoeken we dan naar een optimale oplossing voor uw situatie. Wij helpen u graag!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek, wij helpen u graag.